fasad_maling_timblads_2

Villa

Behöver du som villaägare hjälp med utvändigt- eller invändigt måleriarbete? Våra skickliga målare hjälper dig med detta. Vi utför vägg- samt dekormålningar inomhus 365 dagar om året men även utomhusarbete under årets varmare årstider!

Ansvar och miljö

När det kommer till materialval, färgsättning, ljus samt trivsel strävar vi på Timblads alltid efter att tillgodose våra kunders krav på miljövänliga produkter samt tillvägagångssätt. Vi använder alltid miljöanpassade material och metoder för att främja en god arbetsmiljö samt värna om vår miljö.

Familjen Hansson

“Efter att vi köpte vårt hus i Sollentuna tog vi kontakt med Timblads som hjälpte oss att göra ordentlig översyn av väggar och innertak. De hade med sig en färgexpert som hjälpte oss i våra val, och sedan skickade de ett kostnadsförslag. De gjorde ett snabbt jobb, och städade ordentligt efter sig – det var viktigt för oss!”

Välkommen till Timblads

Välkommen till Timblads

Nöjda Kunder

För att garantera att du som kund blir helt nöjd med vårt arbete erbjuder vi dig en två års nöjd-kundgaranti. Du som kund har även rätt till en opartisk besiktning av alla genomförda måleriarbeten, detta för att du ska känna dig trygg när du lägger din bostad i våra händer!

Privat Höger