timblads_inspiration

Inspiration

Med våra utbildade färgsättare och inredningsexperter hjälper vi dig att kombinera färger, material på väggar och golv. Timblads experter kommer hem till dig för att inspirerar och ge råd inför ommålningen. Vi har erfarenhet av att inreda både privata hem och offentliga miljöer såsom arbetsplatser och kontorsmiljöer.

Ansvar och miljö

När det kommer till materialval, färgsättning, ljus samt trivsel strävar vi på Timblads alltid efter att tillgodose våra kunders krav på miljövänliga produkter samt tillvägagångssätt. Vi använder alltid miljöanpassade material och metoder för att främja en god arbetsmiljö samt värna om vår miljö.

Familjen Svensson

“Vi fick besök av Anneli på Timblads innan vi målade om vardagsrummet. Tillsammans gick vi igenom vad som kunde fungera bra tillsammans med våra möbler och annan inredning. Vi tog Annelis förslag direkt, och idag är vi jättenöjda!”

Välkommen till Timblads

Välkommen till Timblads

Nöjda Kunder

För att garantera att du som kund blir helt nöjd med vårt arbete erbjuder vi dig en två års nöjd-kundgaranti. Du som kund har även rätt till en opartisk besiktning av alla genomförda måleriarbeten, detta för att du ska känna dig trygg när du lägger din bostad i våra händer!

Privat Höger