kostnadsfri offertförfrågning

Kostnadsfri offertförfrågning

Lägenhet

Vill du som privatperson förnya ditt hem? Vi erbjuder en mängd olika tjänster för dig som är lägenhetsinnehavare. Bland annat utför vi tak- vägg och snickeri målningar. Vi utför även specialarbeten för att bevara vackra detaljer samt tidstypiska strukturer som finns i just ditt hem. Vi har experter inom alla delar av måleriarbetet.

Ansvar och miljö

När det kommer till materialval, färgsättning, ljus samt trivsel strävar vi på Timblads alltid efter att tillgodose våra kunders krav på miljövänliga produkter samt tillvägagångssätt. Vi använder alltid miljöanpassade material och metoder för att främja en god arbetsmiljö samt värna om vår miljö.

GDPR

Timblads Måleri AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter avseende kontaktpersoner vi erhåller i samband med ett uppdrag. Detta gäller personuppgifter som behandlas såväl i förberedelsearbetet som i utförandet och efterarbetet. Du är inte skyldig att lämna personuppgifter till oss, men utan att det sker kan vi inte åta oss ett uppdrag – läs mer. 

Vi hjälper dig med köksrenoveringen

Vi hjälper dig med köksrenoveringen

Malin Bergström

“För mig var det självklart att ta in riktiga proffs när detaljerna ska på plats. Valet föll på Timblads, då de var snabba i sin respons på vår offertförfrågan, och hade ett bra pris. Jag har aldrig ångrat mig, och Timblads kommer vara det självklara valet även nästa gång jag ska måla om i min lägenhet.”  

Välkommen till Timblads

Välkommen till Timblads

Nöjda kunder

För att garantera att du som kund blir helt nöjd med vårt arbete erbjuder vi dig en två års nöjd-kundgaranti. Du som kund har även rätt till en opartisk besiktning av alla genomförda måleriarbeten, detta för att du ska känna dig trygg när du lägger din bostad i våra händer!

Privat Höger