priv1

Service och erfarenhet

Vi erbjuder servicemåleri i alla dess former. Med stor erfarenhet och ett uppskattat kundbemötande tar våra servicemålare i toppklass hand om eftermarknaden. Timblads erbjuder fortlöpande en 2 års garanti åt våra kunder.

Ansvar och miljö!

Genom vårt medlemskap i Målaremästarna förbinder vi oss till; att alltid genomföra våra arbeten enligt branschstandard, och delta aktivt i arbetet med det moderna måleriet.

Våra ISO-certifieringar säkerställer att vi i varje enskilt uppdrag följer uppsatta standarder för kvalitet och miljö. ISO 9001 innebär att vi alltid förbättrar oss i vårt kvalitetsarbete och varje år minskar vår påverkan på miljön.

Med ISO 14001 integrerar vi miljömedvetenheten i alla våra uppdrag- stora som små.

GDPR

Timblads Måleri AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter avseende kontaktpersoner vi erhåller i samband med ett uppdrag. Detta gäller personuppgifter som behandlas såväl i förberedelsearbetet som i utförandet och efterarbetet. Du är inte skyldig att lämna personuppgifter till oss, men utan att det sker kan vi inte åta oss ett uppdrag – läs mer.

besqab_timblads

einarmattsson_tiblads

jm_timblads

kvalitet_kapacitet

Kvalitet och kapacitet

Vi genomför kontinuerliga utbildningsinsatser. Detta för att säkerställa att alla våra medarbetare alltid håller en hög nivå samt levererar den bästa kvalitén.

byggmaterial

m3_timblads

peab_timbladshsb_bygg riksbyggen

Timblads ledning

Arne Svensson, VD

Magnus Åkerblom, Kalkylchef

Bengt Kindlund, Arbetschef

På Timblads brinner vi för utveckling och vi har under de senaste 80 åren utvecklats mycket, men det stannar inte här. Vi arbetar hela tiden för att driva företaget framåt.

Vi besitter gedigen kunskap samt erfarenhet vilket innebär att vi kan hjälpa dig redan från start. Vi finns till hands för rådgivning samt kan bistå med att upprätta beskrivningar, kalkyler och offerter.

Timblads tänker alltid långsiktigt vilket är fördelaktigt för dig som kund. Våra ledord är: Kvalitet, Kunskap och Kapacitet och vår ambition är att alltid leva upp till dessa!  

ring-oss

skanska_timblads