Brf snöstormen, Hammarbyhöjden

Adjö du gamla 90-tal!

Brf Snöstormen på Hammarbyhöjden i södra Stockholm från 1946 omfattar 31 lägenheter med sammanlagt fem trapphus.

”Vi kände att det var dags för att fräscha upp våra trapphus i föreningen. Målsättningen var att skapa ett ljusare och mer stilrent intryck än tidigare och samtidigt bli av med den gamla 90-talskänslan som vi levt med ett tag”, berättar Viktor Petersson, styrelseledamot och till vardags arkitekt.

Det var Viktor som fick uppdraget att hitta en entreprenör för jobbet. Styrelsen tog professionell hjälp med att formulera en förfrågan som sedan gick vidare till offerta.se.

Före

Efter

 

 

 

 

 

 

 

 

”Totalt fick vi in fem offerter, Timblads var inte bara billigast, de hade också erfarenheten och kompetensen för den här typen av uppdrag. Det kändes tryggt från första stund och vi har fått fint stöd och bra tips under resans gång. Målarna på plats har varit väldigt självgående och gjort ett strålande jobb”, avslutar Viktor.

Före

Efter

 

 

 

 

 

 

 

 

”Arbetet påbörjades i april och blev klart nu i början på maj”, berättar Kjell Holmlin, på Timblads. ”Det var Angelina och Ronnie hos oss som gjorde grundarbetet och slutmålningen enligt den färgskala vi jobbat fram tillsammans med Viktor. Lasse Lindesten stod för det slutgiltiga dekorarbetet”.

Före

Efter