daliga_fonster

Fönster

Vill du höja standarden på din bostadsrättsförenings fastigheter? Fönstermålning är ett effektivt och snyggt sätt att höja estetiken samtidigt som fastigheten bevarar sitt värde.

Ansvar och miljö

Genom vårt medlemskap i Målaremästarna förbinder vi oss till; att alltid genomföra våra arbeten enligt branschstandard, och delta aktivt i arbetet med det moderna måleriet.

Våra ISO-certifieringar säkerställer att vi i varje enskilt uppdrag följer uppsatta standarder för kvalitet och miljö. ISO 9001 innebär att vi alltid förbättrar oss i vårt kvalitetsarbete och varje år minskar vår påverkan på miljön.

Med ISO 14001 integrerar vi miljömedvetenheten i alla våra uppdrag- stora som små.

timblads_fonstermaleri

Brf. Slagskeppet

“När vi i brf. Slagskeppet skulle måla om våra fönster föll valet på Timblads då de hade ett konkurrenskraftigt pris. Vår erfarenhet av dem sedan tidigare var också mycket bra, och vi skulle absolut använda Timblads nästa gång vi behöver utföra måleriarbeten.”

lang_erfarenhet_maleri

Lång erfarenhet

Timblads har sedan 1950-talet haft över 100 anställda medarbetare. Genom vår långa erfarenhet från branschen kan vi garanterar att du som kund alltid kommer få ett väl utfört arbete, då vi vet hur ett väl utfört arbete ser ut!