Trapphusmålning 1970-tal

Trapphus

Vill du som kund behålla tidstypiska detaljer vid en trapphusrenovering samt bevara det vackra inslagen? Våra kompetenta målare utför restaurering, marmorering och ådring vilket passar utmärkt för just detta.

Ansvar och miljö

Genom vårt medlemskap i Målaremästarna förbinder vi oss till; att alltid genomföra våra arbeten enligt branschstandard, och delta aktivt i arbetet med det moderna måleriet.

Våra ISO-certifieringar säkerställer att vi i varje enskilt uppdrag följer uppsatta standarder för kvalitet och miljö. ISO 9001 innebär att vi alltid förbättrar oss i vårt kvalitetsarbete och varje år minskar vår påverkan på miljön.

Med ISO 14001 integrerar vi miljömedvetenheten i alla våra uppdrag- stora som små.

GDPR

Timblads Måleri AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter avseende kontaktpersoner vi erhåller i samband med ett uppdrag. Detta gäller personuppgifter som behandlas såväl i förberedelsearbetet som i utförandet och efterarbetet. Du är inte skyldig att lämna personuppgifter till oss, men utan att det sker kan vi inte åta oss ett uppdrag – läs mer. 

Trapphus på Brantingsgatan

“Trapphuset på Brantingsgatan, Gärdet har fått ett helt nytt utseende. här har detaljerna lyfts fram och de ljusa väggarna matchar fint den mörka lystern i originalgolvet. Föreningens vackra trapphus ger idag en mycket mer inbjudande känsla”

timblads_trapphus

Lång erfarenhet

Timblads har sedan 1950-talet haft över 100 anställda medarbetare. Genom vår långa erfarenhet från branschen kan vi garanterar att du som kund alltid kommer få ett väl utfört arbete, då vi vet hur ett väl utfört arbete ser ut!