31 trapphus i Skogås

Brf. Porten i Skogås består av 254 lägenheter byggda i slutet av 60-talet. Det var dags att fräscha upp de något slitna och mörka trapphusen och ersätta det med en ljusare kulör samtidigt som skador fixades och belysningen byttes. Arbetet omfattade totalt 31 trapphus.

 

Trapphus SkogåsTrapphus Skogås

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timblads får högsta betyg!

”Nu är allt klart och vi är fantastiskt nöjda, högsta betyg till Timblads,” säger Gunnar Lundblad, vice ordförande/teknisk förvaltare i föreningen och ansvarig för upphandlingen.

”Efter genomgång av ett antal offerter föll valet på Timblads. De hade det bästa förslaget för att få det hela att fungera. Samordningen med andra entreprenörer och målningsentreprenören var, förutom pris, centralt för oss i sammanhanget. Detta skötte Timblads på ett strålande och mycket professionellt sätt. Vi hade hela tiden fin kontakt med Fredrik som var projektledare på Timblads och med målarna på plats. Alla var väldigt smidiga och trevliga. Mycket tack vare alla inblandade entreprenörers anpassning och Timblads planering gick arbetet dessutom mycket snabbare än vi vågat hoppas på och föreningens samordningsansvar av denna delade entreprenad blev mycket lätthanterat.”

”Vi är en stor förening med många viljor. I det här fallet är vi väldigt överens, Timblads har gjort ett utmärkt jobb,” avslutar Gunnar.

 

Trapphus SkogåsTrapphus Skogås

Trapphus Skogås

Trapphus Skogås

 

Trapphus Skogås

 

 

 

Trapphus Skogås